tjejen som gillade hästar


Rosa oktober -

Igår var det Rosa Bandet galan på tv3. Syrran blev rätt avundsjuk på alla
andra som är där och får sitta två bord bort ifrån alla kända människor.
Men efter att själv ha varit där under nästan hela natten så har jag upptäckt att det
inte alltid är så lätt att vara bland domfina,alla hade grymt fina klänningar och maten var suverän.  Förutom toapausen varje kvart tycker jag att jag o´ch Vickan klarade oss rätt så bra,
och att ha bordet längst bort var verkligen en väldigt bra fördel haha!

Detta var då en kväll att minnas, förfest,middag och efterfest med alla kändisar,
det är inte något som man får göra varje dag.
Alla dom där i EMD gänget var ju så snygga så man nästan svimmade,haha!
Men om jag skulle räkna upp alla som var där så skulle listan bli jätte lång,så jag tror jag
skippar den biten.

Bai!

självförtroende till max?

handlar inte om mig dock ifrån en annan block, men läs så får du höra hur lycklig man kan va.
" Den fulaste tjejen i världen -
Jag tänkte börja berätta lite om mig själv.
Jag är 14 år, 93-a. Jag fyller år i november.
Jag är 1.65 cm lång (för lång för att vara tjej!) och växer fortfarande på :(...
Jag väger 53 kilo! Vilket jag är väldigt missnöjd med att väga. Jag försöker verkligen banta. Men det går inte. När kompisar bjuder på godis mm. kan man ju inte säga nej! Och dom är ju smala och äter godis. Orättvist!
Men jag gör 200 situps varje dag. Vilket egentligen inte hjälper så mycket eftersom det inte är magen jag behöver träna. Det är mina lår! Dom ser ut att väga minst 100 kilo!
Ett till komplex jag har (förutom längden och vikten (låren)) är mina fötter! Dom är sjukt små! Jag har storlek 34-35 i skor, vilket betyder att jag inte kan ha damskor eftersom damstorlekarna är 36-41! På vintern kan jag däremot köpa vinterskor och ha många strumpor i men på sommaren funkar det inte! Det är sjukt obehagligt att ha papper instoppat vid tårna!
Jag hatar min kropp! Speciellt vid sommartider. När jag går på stranden! Det är sjukt många som ser äcklade ut! :( Jag går där med mina barnfötter, bautalår och ser alltid en meter längre ut än mina kompisar! Urk!
Mitt ansikte är långsmalt och mitt hår är skitlockigt och har värsta volumen. Och det är rött! :/ Jag har sån där esimåhy! Jag kan inte bli brun och mitt hår är rött! Plus att jag har fräknar över hela kroppen. Typ som Lindsay Lohan! Det ser ju okej ut på henne men det är bara för aatt hon är så perfekt annars. Sen har min rygg bombarderats av massa finnar! Ärligt talat så ser jag hemsk ut!  Mina bröst är också hemska! Dom är skitsmå och mina mörka bröstvårtor täcker typ hela brösten!! Jag hatar min kropp!
Jag fattar inte en grej! Det är skitmånga unga tjejer som har massor av komplex som är helt onödiga! En kompis till mig är 1.54 lång och väger 30 kilo, och hon klagar på att hon är tjock! Det är helt sjukt! Hon är assmal!
En grej jag hatar är att jag aldrig haft någon pojkvän. Jag kommer säkert inte få någon heller. Det finns en kille som heter Sune som är kär i mig. Men har är skitful. Okej, det är jag också.. Men jag skulle inte vilja vara ihop med någon ful kille. Det äcklar mig. Det finns en kille som går i nian (eller ska börja nian nu, jag ska börja sjuan) som jag har varit kär i aslänge. Och han är skitsnygg. Men problemet är att han är bara ihop med snygga tjejer. Och jag kommer aldrig att få honom, det vet jag. Men desperat som jag är försöker jag ändå på honom. Men det går bara åt skogen. När jag berättade för honom att jag tyckte om honom sa han "om det inte fanns några andra tjejer eller killar på jorden än du och jag. Hade jag skitigt i att rädda mänskligheten och knullat en ko för att bli av med sexlusten". Jag blev så jävla ledsen! 
Men det var iaf värt ett försök. Det finns ju tjejer som är fega och inte vågar satsa på den kille de tycker om. Och sen  när de blir vuxna så ångrar de sig. Det gör ju detsamma om jag blivit dissad av en kille för ett år sen eller inte. Man glömmer ju, och det gör ju han med. "

höstlovet.


Idag är det första dagen på höstlovet(om man räknar bort helgen).
Sammalagt var det 3 dagar och snart 1 timme sedan, najs!
Idag har jag invigt höstlovet genom att sova fram till nu. Något jag har saknar rikgtigt mycket!
Dessvärre så har jag fått tillbaka min förkylning igen, så får tillbringa dagen hemma idag tillsammans med hunden.
Måste börja förbereda mig lite inför morgondagens rosa bandet gala också, köpt ny klänning och allt så nu måste jag gå, no madder what. Nu ska jag kolla på film, hare bra sötnosar.


du är redan en idol

Okej. En snabb tillbaka blick ifrån fredags -
Antal rysningar:  fyra stycken.
Antal kommentarer "du är en stjärna" eller liknande ifrån juryn:  tre stycken
Antal falska uppträdanden: två stycken
Min egen kommentar om fredagens idol: Lite falsksång, några dåliga låtval, några jättebra framträdanden, några jättedåliga framträdanden, några tårar, några rysliga bra framträdanden och några några nervösa deltagare. Jag skulle helt enkelt säga att det var en såndär lyckad idolfinal UTAN allt för stor börda för förloraren som denna vecka blev Yasmina.


jag tror inte heller att jag är ensam om att Alice Svensson var bäst,ellerhur?

dagens mest sämsta

 
Jag ska vara helt ärlig nu, allt som oftast är jag störst, bäst och vackrast.
* IRONI*

Ibland händer det dock något som gör att man blir mindre än en droppe i havet. Det som besegrade mig den här gången var den där jobbiga och irreterande huvudvärken som kommer smygande.( så att man inte kan koncentrera sig på någoting, och vi vet nog alla hur jobbigt där är när det dunkar ï hivudet sådär så att man tror att hjärnan är påväg ut)  Hur som helst så har jag varit hemma idag, som ni antagligen vet orsaken till, och missat Matten tydligen, men jag tar igen det imorgon!
Snart ska jag iväg till ridningen och skavsåren vill verkligen inte läka.
Inte bara med att det varar som fan, det gör så jävla ont också,
Pencilinsalva och plåster har jag kört med i sju dagar nu, jag blir knäpp,
LÄK NÅGON GÅNG!
Amputera bort vore ju det bästa egentligen, då slipper man alla besvär,
och man får ett nytt frisk finger! Haha, aldrig i livet.
Om man nu inte kunde klistra på nyt skin eller något, men nej, det skulle säkert se ut som om man hade pigment fläckar över hela fingrarna då eller något, SNYYYYYYYYYYYYYGT lixom!
Annars kan man ju också ta basketbollar och täcka över, fast i en mindre size dåra. Haha!
Nej, vi får helt enkelt köra med den helt meninglösa kuren ett tag till nämligen:
 Salva salva salva, plåster plåster plåster.


skäms amanda

Blir ett litet kort inlägg nu eftersom jag snart måste rusa!
Jag har presic kommit hem ifrån skolan och fattar fortfarande ingeting om hur min fröken Maria hade fått reda på min allt för inte nycktra helg hos vicki. Haha :o
Idag hade jag redovisning i Svenska som gick jätte bra enligt Svenska läraren, kände mej faktist rätt stolt då haha!
No:n gick sådär, fick lite påminnelser att inga uppdrag var inlämnade, och att jag ska ha alla tre uppdrag färdiga tills på fredag. LOVE


jag har ingen anning

Tjenixen på er
Har presic kommit hem ifrån en schleten helg tillsammans med vicki och company.
Det har varit galet najs, i lördags kom vickis pojkvän Fredrik hem till vicki med alla hans kompisar. 

Det började med att vi girls fick i oss en mumsbit i kungshallen där vi såg något helt oväntat, nämligen Alexander från idol ... ( okej han är ingen kändis, men alla vet ju iallafall vem det är, ellerhur? )  men han drog ganska snabbt, så vi fick tyävrr ingen autograf :( 
Sen iallafall så mötte vi boysen dvs Fredrik, Rikard, Anton, Jesper, Martin och Fredriks kusin.
Till en början var alla rätt lunga, alla satt ihop kurade framför tven då vi satt och kollade på matchen mellan sverige och portugal, som slutade 0 - 0. 
Resten av kvällen var alla utspridda och alla var sådär roligt sociala och alla höll sej under kontroll med alkoholen.
Sammanfattningsvis så låg alltså ingen och spydde eller deckade.
Men däremot så hittade vi lite krossad glas lite här och var nästa morgon, och en bit ifrån vattenpipan. Så söndagen gick alltså åt att städa bort alla bevis som kunde tyda på att vi hade haft fest kvällen innan och ett träningspass som jag trodde skulle ta bort det mesta av bakfyllan .. men vafan, är man blond så är man! Haha

Men här kommer iallafall lite bilder ifrån gårdagen -

   
       


fredags mys

WOHO äntligen fredag! Den här veckan har verkligen gått slowly.
Har haft film och eget arbete idag i skolan,  tillsammans med  några tända ljus samlade vid ett bord och en radio som spelar lungna favoriter, har jag Line, Nicole, Amanda och Sara suttit och fått en del arbete överstökat.
Satt faktist en hel förmiddag och jobbade, utan pauser! Det brukar inte gå i vanliga fall dåra

Filmen handlade om något pjäs som Shakespear hade gjort,  midsommar natt eller något hette den nog, måste bara säga att den är verkligen inget att rekomendera eftersom jag själv gick efter typ 5 sekunder. Så nej, okej ifall du inte är typ en Shakespear fantast dåra, såklart. 
Klockan åtta är det Idol och någon timme senare är det äntligen fredag, som har prämier idag. Check it out vettja!
Så rösta massor med röster på Robin Bengtsson, han är ju så sjkut snygg! och inte nog med det så sjunger han grymt också! gaha


skoltrött

Sötnosar!
Sitter och skriver min krönika som ska vara inne imorgon. Det går vä sådär, lite tunnt med fakta och har bara ingen allmän ork att skriva. Hm, ännu en G uppgift kanske? haha :)

Idag har jag haft NO labb och Svenska. Det gick rätt bra faktist, var rätt slapp idag hela jag och kändes som om jag typ skulle gå under när som helst eftersom jag hade en cp jobbig huvudvärk haha. Kanske beror på alla läxor .. (a)
men nu är det snart mat och ska hjälpa mui mami att duka. All my love <3


jag HATAR måndagar

hejsan alla cupcakes!
Nu har jag kommit hem ifrån skolan för en stund sen och sitter och käkar smaskiga choklad muffins som min syrra har ansträngt sig för att göra. Men eftersom jag är så himla kräsen med att allt inte ska vara överbränt om jag ska äta det blev bara 2-3 stycken, inte särskilt lyckat alltså haha.

Idag vare bara en sån där vanlig tråkig slut på helgen dag, dvs måndag. Vi hade Musik,som jag dock blev ganska nöjd med min och amandas uppsats om tinnitus, och engelska, som det gick sjukt cp dåligt i. Vi får helt enkelt hoppas att det går bättre på den fronten imorgon.

ikväll ska jag träna på första gången på typ 23327588794859385 år , haha jag börjar bli riktigt lat alltså. Marielle och alla andra viktiga personer kommer väl vara skit sura och antagligen ge ett välkomnande som
 "oj, så du lever? jag som trodde du hade dött" och ta pulsen. Sen måste jag hitta lit folk till helgen också, bättre att ringa i tid vettu! all my löve

söndags tråk

Kom hem ifrån Unn vid tolv ungefär,
och har alldeles precis för en sekund sedan pluggat färdigt med matte, pluggelito nörd forever vettu !
Skulle också ha träffat Simon idag, men jag vet inte om det blir så längre eftersom att -
1. så har han inte hört av sej
2. så vet jag inte om jag orkar pallra mej ut till stan i det här bajsvädret. ( regn och blås och kallt = bajsväder )
 
Hörde även igår att det kanske ska börja snöa i veckan, så förhoppningarna om en vit jul kanske finns kvar. Det är nog isåfall den första julen med snö på typ en miljard år ( .. lite överdrivet kanske ) och det känns typ skit bra! :D

Ikväll är det dags att öva till lite prov som vi ska ha i veckan, som brukar bli allt oftare nu ;/ .
Sen ska jag dusha och ringa lite telefonsamtal också, bland annat till stallet och unniebunnie haha.
Kul Söndag jag har haft va hha, men man måste faktist få vara allmänt inte rolig ibland med, haha tyvärr (?) :D
puuuuuuuuuuuuuuuusssssssss <3


hos unnie

shuuuuuuue!
Kom nyss hem efter att ha varit i stallet med unn hela dagen, har bara varit publik idag eftersom jag glömde mina ridkläder hemma. Okej jag är själv ingen expert men det såg rätt hyfsat ut.

Kvällen igår var sjukt chill, när jag kom runt åtta tiden så gick vi och köpte cigg och godis för att sedan hänga bland alla kistabarnen. När vi kom hem till Unn så hade vi bak kalas medans vi gluttade lite på Idol. Och eftersom det är kanelbullensdag idag så var det lagom passande.

Ikväll ska vi tjocka oss framför tven igen, med alla 40 nybakta kanelbullarna. Men först är det dags för skolan att ta rum.
puss på er alla.


RSS 2.0