Mrs sjuk -

Idag är det andra dagen jag är hemmma med halsont och feber,jag måste faktist ersänna att jag börjar bli lite rastlös .. men som om det skulle vara till något posetivt så börjar febern gå ner nu och fast det  fortfrarande känns som tusen nålar i halsen,så ska jag nog försöka komma ur mitt negativa tänkade och komma upp till skolan imorgon iallafall.Känns som om jag missat så mycket nu eftersom vi har så pass fullspekat schema med förberedelser inför nationella prov och redovisningar osv osv, och sen så för att få till det där lilla extra inställningen så känns det rätt bra att ha något att göra om dagarna också. Ja,allt handlar om inställning och motivation,om jag nu får säga det själv.

Tror det lutar till att byta om nu för att senare krypa ner i min nybäddade säng, och ikväll är jag helt fri ifrån syster min så jag äntligen kan få en bra sömn vilket känns ja,osannolikt bra!


Utanför mina gränser -

Ska ta och tagga ner lite med skrivandet nu,iaf när det gäller helgernas festligheter och om hur jag mår och vad jag gjort i kort och gott. Det jag helst skulle vilja är att jag kunde få ha min egen frihet var det gäller skrivandet i min blogg,men jag får tyvärr inte ha min blogg ifred och finner då ingen mening med att återberätta när jag ändå inte får skriva det jag vill utan att folk ska lägga sig i. Godnatt / A


Sweet Saturday -

Efter ungefär 9 timmars sömn sammanlagt och en himlans massa håll i gång under helgen borde man egentligen vara rätt sugen på att sova för att vara redo att möta måndagens sega morgon. Men konstigt nog så sitter jag helt klar vaken och över på mitt musikprov imorgon,knas. Tror det är klokast att försöka varva ner lite nu med en kopp grönt te och byta om till pyamas,funkar inte det får jag gå ut och springa ett varv runt huset eller sätta mig vid tven.

Blä den här dagen har verkligen inte varit bra på något sätt. Åkte ifrån Hässelby runt 11 eftersom jag skulle åka och gratta min kusin som fyllde 16 år idag. Elize låg dock fortfarande kvar i sängen då och med ett segt bakis huvud så var jag inte sådär jätte duktig på att smyga ut.,och råkade såklart väcka hennes pappa,inte bra.

Jag försöker leta höjdpunkter men finner inga vart jag än letar. Den här söndagen består bara av ilska, plugg, saknad av pappsen och städning. Ingenting positivt i det at all. Jag skulle vilja ställa om mig helt, precis som man gjorde med klockan inatt (sommartid) men idag har jag faktiskt inte den minsta ork till att leka positiv och styra upp min plugginfekterade söndag på något sätt.

Tänkte på igåt att det kanske kunde anses moraliskt rätt att stänga av lampor, teve, data och gud vet vad mellan 20.30-21.30 igår om man bor i Sverige. Men tror faktist att dom flesta har besegrats av matchen Sverige vs Portugal  över en timme i mörkret under.
Ciao!


Late nights -

Har precis förberett mig inför natten och sitter här med pyamasen på och skriver. 
Jag har nyss jobbat lite med engelskan faktist som jag inte fattar ett skit av,
och städat mitt rum ifrån smutstvätt en och dammtussarna på golvet . 
Min dag har varit som en Fredag,seg och allmänt onödig. 
Det ända händelserika som hände under dagen var nog att Mimmi blev kallad
hora och som slutade med att en hel panel med lärare stod och tjafsade med oss alla
som också blev väldigt förbannade & skitungen kom så klart undan med "kolla-vad-ont-det-gjorde-tårar".

Imorgon är det partyparty med bruttorna,galet taggad!
Förkrök in my place och sen vidare,om jag nu får iväg mamma dvs
annars får vi helt enkelt tare på bussen dit.

Nu ska jag äta och göra te sen är det time to bed,kommer även lite bilder som
egentligen jag inte borde lägga upp haha,men som dock ett väldigt bra exempel
på hur en skoldag i vittra kan se ut en torsdag.
Ciao!

 
   


Weekends -

Plugg,plugg&plugg.
Bara massa plugg och skit skola,sen massa umgänge med min vänner förstås,därför har jag inte heller varit så uppdaterad på sistonde med bloggen.

Moi helg har kanske varit min värsta fylla någonsin,var med Sara&Elize i Lördags hos min granne Niklas. Grymt kul i början men som sedan gick över till en total flopp för en viss amanda när vi körde ölspelet,tänker inte gå in på några detaljer nu men tänk er för mycket alkohol så man tillslut inte kan kontrollera slash hålla sig för att det ska komma upp igen .. Hah. Hur som helst så var jag hos bosse med Isa & co i fredags,blev ditbjudna av Sulan som sedan gick efter någon timme vi anlänt. Det var helt okej faktist,bilder finns även upplagda på facebook.

Nu blire sovdags tror jag så jag kommer upp i tid för att hinna göra ägg&baicon innan bussen går,
Cíao


oups -

Hejsanhoppsan alla glada,
kom just och tänka på hur fort åren egentligen går. Hittade ett par bilder sen 5:an då jag fortfarande gick i lilla alby,knasigt värre. Hade ingen stil alls och håret i en ful mittbena som bara hängde på sidorna,men just då så var det nog så att jag bara levde livets gång utan några bekymmer,och utan några större ansträngningar tydligen ..
Tror tillochmed att jag tog tag i det när jag började i Wisenska,dvs när jag började 7:an. Attjag verkligen gått runt och sett ut sådär i två år!? .. Menmen,jag antar att vi alla har haft våra outsides peridoer,så som fjortis perioder innan vi började inse att man inte kunde se ut som man gjorde.

Idag har min dag förvånatsvärt varit bra,eftersom jag vaknade och mådde fortfarande skit. Kom lite mera än en timme försent men gick direkt in på min redovisning som gick ut på att vi skulle leva oss in i olika stånd (under stormaktstiden) och förklara varför just mitt stånd skulle ha makten osv. Var faktist inte så farlig som jag trodde.
På eftermiddagen kom det ett filmteam till skolan för att ta ut nya roller till den nya filmen "tusen gånger starkare",var med på intervjuven och nu hoppas jag bara på att dom ska ringa och ge mig en provspelning (?)
Tror Elize har smittat mig med sitt sug efter mat jämt haha,åt i och för sig ingen ordentlig frukost men brukar ändå klara mig fram till lunchen utan kurrande mage. Så tror närmare bestämt att jag ska ner och handla lite middagsmat om en stund,för att sen kanske orka med att plugga lite på projektet.
Slänger även in en låt jag hörde,lite grann av dom oldeis men grymt bra.


Livsglädje -

 

- Ni gör min dag pch ni finns alltid där för mig.
Jag står i skuld till er,för alla bråk och minnen vi delar.
Alla minnen och allt ni gjort för mig,ni har omedvetet gjort mig på bra humör och drar på ett eller annat sätt upp mig från botten.
Ni betyder för mycket för mig tjejer,och vad som en händer så finns jag här.
jag älskar er<3

Rock on -

trött,trött & trött.
Har kommit för gymmet för bara några timmar sen,körde spinningpass i 50 minuter tillsammans med Vicki. Gick väl sådär om jag ska vara ärlig,väldigt hårt och svettigt och nu efter mår jag skit.
Min dag har för övrigt varit helt okäj,sovmorgon till 10 och museem som våran ändå "lektion". Bokstavligen hatar museeum,bland det tråkigaste som finns om jag får säga det själv. Därför gjorde jag,Sara & Nicole våran egna lilla rundtur,som kanske inte var så lärorik men som absolut var något att minnas.

Såg att mamma hade köpt hem bullar,så nu blir det troligtvis bli en midnattsfika eller liknande innan sovdags.
Hör av mig imorgon igen,
Cia

Tierd -

Har precis ätit och skirvit lite på min fördjupning,är helt slut och så trött på allt. Jag orkar verkligen inte.
Har för övrigt inte varit så uppdaterande på sistonde,men får skylla på plugget återigen. Sist jag skrev var innan jag åkte till Östersund till min faster som var på sportlovet har jag för mig,så grymt skönt att bara komma bort från allt och uppleva annan miljö och träffa nytt folk. Hade åkt upp till Åre under några dagar (som ligger en timma från Östersund) och träffat några polare från stockholm,för att vara första gången jag åkte skidor detta år så klarade jag mig faktist rätt bra. Självklart ramlade jag lite då och då och misslyckades alltid med min hopp,men vi hade trevligt ändå.

För övrigt har det inte hänt så mycket,gjort det gamla vanliga och ägnat lite extra tid åt skolan. Imorgon är det sovmorgon till 11. Sen bär det iväg till Armemuseet och sen tillbaka till skolan för handledning osv.

Zarah håller på och bakar kladdkaka i köket,så tror det blir en mysig kärleksfilm och lite mumsmums resten av kvällen.
Ciao


RSS 2.0