helt jävla underbart -

Har målat naglarna,satt på mig kläder och sminkat mig. Nu är det bara en härlig donken mat som väntar och sen är nog lagom att gå ner och möta Unn&Kajsa för att ta tåget till Tyran.
Vaknade för bara några timmar sen av att Tyson kom och hoppade på mig,somnade ändå vid 12 igår så jag måste ha haft väldigt mycket att sova igen under dom senaste veckorna,LÄSKIGT!

Imorgon är det första dagen på sportlovet,WOHO!
Tror jag ska inviga det genom  att göra som jag alltid brukar göra,sova! Ska vakna vid 3 och typ gå runt och sega mig i pyamas hela dagen,fyfan vad härligt!
  - Jag bokstavligen älskar ledigheten

SEEYA


En mysig lördagkväll -

Har haft en riktig sån där mysig hemma kväll idag med läsk och lite tilltugg.
Skulle egentligen sticka ut med joaniiiee,men antingen var det för långt eller så var ingen färdig i tid,alltid ska det ju vara något. Hatar när planerna går i krasch,men just ikväll så var jag för trött för att ens orka säga något om att stanna hemma. Har hållt igång hela dagen med stall och födelsedagskalas hit och dit så tror till och med att det blir en tidig kväll idag.

Imorgon måste jag upp vid 9 för att vara lagom pigg för att plugga matte vid halv 11,jag hatar skolan.
Imorrnkväll kommer även unn hit för att träffas,jag har ännu inga planer för vad vi ska göra men det lär säkert dyka upp något roligt. Hör av moi imorgon igen,Possi


Vicki vet typ allt vad mode heter,kolla bara på bilden -


en väldigt seg tisdag -

Vaknade med ryggont idag igen,men lyckades med många ommoment iallafall ta mig till skolan i tid. Fick reda på att jag hade en spricka i svanskotan igår,som inte sådär jätte härligt att höra.
Blir så himla nojjig när det gäller sånt,typ haltar mig fram fast det inte ens sitter i benet osv. Känner mig därför rätt så stolt över min presentation idag då jag klarade av att gå trapporna upp&ner och ta mig til bussen,igår låg jag lixom i sängen hela dagen och vågade knappt röra mig ..

Hur som helst så har jag haft en helt okej dag. Fick reda på att vi har matteprov imorgon och känner mig rätt så säker på det mesta. Var lite med Unn idag efter skolan då hon skulle hämta sitt headseat och prata ut lite.
Har inte kommit mycket längre än där jag sitter nu men ska snart ska sätta igång med pluggandet,för att sedan ut och möta Mimmi. Ciao

Maria Mena - You're the only one for me



Så GRYMT härlig låt om jag får säga det själv!

hit&dit,ner&upp-

Har kommit ur rytmen med uppdateringen under helgen har jag märkt,det var varit helt knasigt och jag har knappt sovit i min egen säng på tre dagar så det kan vara därför. Men för att lixom ställa allt till rätta hade jag tänkt att berätta lite kortfattat vad min helg har bjudit på för härligheter.

Fredag - Lokalfest som blev inställd,så åkte till huddinge på 18-års födelsedagsfest.
Helt okej förrutom att vi inte hade med oss någon present(dom enda SOM inte hade något) och min sovkompis mådde dåligt efter ha fått i sig lite för mycket,så åkte hem runt 2. Kom hem och somnade på direkten,men vaknade vid sex av alarmet som jag hade glömt och stänga av och hade då väldigt svårt att somna om igen.

Lördag - Cocktail party som visade sig vara något helt annat. Mycket folk man kände igen som iofs hade sin nackdelar vid den så kallade auktionen och dansstopp. Men för övrigt var det en helt okej kväll,behövde en sk. rehabhelg för att återigen samla krafter inför ännu en full festhelg.
Snart ska jag ut och möta Unn&Julia för en cigg,sen är det dags att komma igång med pluggningen igen.
Ciao


it got me insane -

IMorgon är det fredagen den 13(!?),så om jag ligger död imorgon ska ni veta att jag älskar er alla haha.
Jag kommer typ ligga nergrävd under täcket och inte våga mig upp imorgon,haha!
Men för att förhindra att ångesten ska komma redan nu,ska jag göra en sådan där snygg överväxling som jag är så bra på. Jag vill börja med att säga att mamma blev väldigt glad över VG;t jag fick på sista delen av nationella provet,och att jag nu är 100 kronor rikare,YEY! Det hela slutade hur som helst med ett G efter vissa avdrag i det muntliga och läsförståelsen,men som jag dock inte nämde.

Efter skolan var jag med Sara en stund innan vi mötte Parand som skulle möta upp Sara för att köpa present till Karin. Jag däremot var och hämtade biljetterna tills imorgon och hämtade ut lite pengar,sedan mötte jag charlie och snackade lite,och efter det gick jag hem och satt mig där jag sitter just nu - vid datorn taha!

Imorgon efter plugget är det dags att tagga till lite,fixa drickan och fylla på behovet av cancerpinnar är första prio.
Vid halv 5 kommer sedan Vicki för att tillsammans fixa oss,har föressten bilder upplagda från idreresan nu,
checka in - http://www.facebook.com/profile.php?id=603347801&v=photos#/album.php?aid=87918&id=603347801
Men nu är det slutbloggat för idag,ska sätta mig framför tven och varva ner efter en helstressig dag. Ciao


Vi glider fram -

TJÖLAHOPP!
Som ni märkte så fick jag aldrig igång mitt internet uppe i fjällen,det var något strul med pinkoden som jag har varit och fixat idag efter idrotten var slut. Mötte Unn påvågen  hem ifrån telia buiken så hängde på henne till kista då jag gjorde klart min matte.

Har fortfarande den där "tillbaka till helgen" ångesten kvar,tänk att det är en hel vecka kvar till nästa helgens festligheter,jag kommer typ dö. Har så himla mycket kul att berätta om,men det får bli i nästa inlägg eftersom jag just ikv'äll bara tänkte hålla mig uppdaterad. Idag på lunchen var jag,elize,parand och sara hemma hos mig och fördrev tiden,då jag även fick mitt smeknamn Gliiiiidaren.  Tänk vad kul man kan ha med hjälp av fantasin haha!


En vit helg -

Har precis ätit soppa och toast och sitter just nu och skriver till låten "Torn" på lungna favoriter.
Det är inget jag egentligen brukar lyssna på men nu såhär innan läggdags är det mycket skönare att varva ner till Lugna favoriter än The voice eller NRJ,eller vad säger ni?

Under kvällens gång har jag praktiskt taget bara packat till Idre resan som jag,mamma och zarah sticker tillsammans med Vicki och hennes familj på runt 2 tiden tror jag.
Stannar där över helgen,som jag hoppas inte blir en "sitta inne och spela kort" - helg,haha!

Jag ska försöka koppla upp mig där uppe,köpte trådlöst bredband idag så jag hoppas att jag är så pass teknisk att jag får den att funka. Annars så hör jag av mig på söndag igen,CIAO!


schooool -

Jag har precis kommit ifrån skolan för bara några minuter sedan och sitter just nu och fixar lite med luren.
Tror jag ska ta och möta elize senare för att prata ut om lite allt möjligt eftersom jag ändå ska ner och handla åt mammi.
Idag har jag försökt att inte anstränga mig för mycket eftersom jag mådde konstigt.
Jag hittade en ipen som jag skölde ner med vatten som fick mig att må lite bättre och hjälpte mig att koncentera mig dom sista timmarna,tack och lov.

När jag kommer hem runt sju tiden kanske ska jag sätta mig och plugga,
gå igenom lite sådär före det stora provet.
Denna vecka är det som tur är i svenska,men ordníngen sen vet jag ingeting om.


RSS 2.0